18e Goudse Mijl

De Roei- en Zeilvereniging Gouda organiseert voor de 18e keer de Goudse Mijl. Deze Roeiontmoeting met Wedstrijdkarakter (ROW) is een boord aan boord race op 4 banen voor alle typen roeiboten over 1609 meter op de prachtige ’s Gravenbroekse plas in Reeuwijk.

Kijk voor meer informatie op de website.

 

Informatie

Datum: 20 september 2020

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Roei- en Zeilvereniging Gouda

Programma

08:00 - 20:00 uur

18e Goudse Mijl

Contactgegevens

  • Notaris d’Aumerielaan 35
  • 2811 HS Reeuwijk
  • 0182 – 392280
logo-BBR

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk