Food La Route in Bodegraven!

Er wordt weer wat leuks georganiseerd in Bodegraven! Dat wordt natuurlijk weer ontzettend genieten! Het is altijd erg gezellig en er wordt veel gelachen op zo´n avond en dat terwijl je ook gewoon lekker op stap bent met je geliefde, vrienden en/of familie. In het totaal zijn er 4 smaakvolle gangen. De restaurants waar je elk een gang krijgt met een bijpassende wijn, zijn: Bonita Bodegraven, Restaurant Anders, Surya Bodegraven en Grandcafe Restaurant Amigos.

Zo kun je op één avond 4 verschillende restaurants proeven. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zalig gerecht die de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Hierna wandel je door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het is echt een gezellige avond uit met heerlijk eten, waarbij elk restaurant zich enorm uitslooft.

 

Deelnemen

Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis, betaal je € 69,90 en krijg je naast deze onvergetelijke en leuke ervaring een heerlijk 4-gangendiner, inclusief 3 bijpassende wijnen en koffie/thee bij het nagerecht. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis. De aanmeldingen gaan snel, dus meld je snel aan met jouw vrienden en/of geliefde.

Informatie

Datum24 november 2022

Locatie: Bodegraven

Impressie

Wim Dumay

Programma

18:30 uur

1ste editie Food La Route in Bodegraven!

Contactgegevens

  • Bodegraven
  • 06 - 53123911
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk