Alzheimer Café Reeuwijk

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over zaken die ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Het doel van het Alzheimer Café is, naast het lotgenoten contact ook informatie te bieden en ervaringen uit te wisselen. Bij elke bijeenkomst is er een bepaald thema met betrekking tot dementie, dat besproken wordt. Dit thema wordt uitgewerkt in de vorm van vragen en antwoorden door een gespreksleider en een gastspreker.

Ga gerust eens kijken, je hoeft je niet aan te melden en de toegang is gratis.

​​​​​​​Kijk voor meer informatie op hun website.

Informatie

Datum: 15/06/2020 16/11/2020

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Alzheimer Café Reeuwijk

Programma

19:00 - 21:00 uur

Alzheimer Café Reeuwijk

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk