Among Us toernooi in De Zon

Donderdag 26 november is er een Among Us Toernooi in De Zon. Komen jullie er samen achter wie de imposter is?  Weet jij wie er netjes zijn tasks aan het doen is? Of is het allemaal “schijn bedriegt”? Je bent welkom vanaf 19:30 uur en rond 21:00 uur wordt het afgerond.

Voor dit toernooi speel je op je eigen telefoon of laptop met wifi. Lukt dat niet? Stuur dan even een mailtje. Het toernooi is gratis, maar omwille van corona moet je wel even inschrijven via de website van De Zon. Er is ruimte voor 30 deelnemers.

Uiteraard wordt rekening gehouden met de huidige maatregelen tegen de verspreiding van corona.

Hopelijk tot ziens in De Zon!

Informatie

Datum26 november 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

SSCB de Zon, Bodegraven

Programma

19:30 - 21:00 uur

Among Us toernooi in De Zon

Contactgegevens

  • Eiber 130
  • 2411 LC Bodegraven
  • 0172 - 615233 of
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk