Apennoten – Zoveel Kleuren (2+)

In verband met de nieuwe maatregelen van het kabinet en het RIVM heeft het Evertshuis besloten alle voorstellingen, films en overige activiteiten in de theaterzaal te annuleren tot en met 31 maart. Met dit besluit hopen we verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen.

De voorstelling “ZOVEEL KLEUREN” van APENNOTEN is verplaatst van VRIJDAG 27 MAART naar VRIJDAG 19 JUNI, zelfde tijd om 16:00 uur.

Uw tickets blijven uiteraard geldig. Mocht u op deze datum verhinderd zijn, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@evertshuis.nl  

Excuses voor het ongemak, de gezondheid van alle bezoekers, vrijwilligers, medewerkers en artiesten vinden wij belangrijk.

Leuke interactieve en educatieve theatervoorstelling voor de allerkleinsten! Een theatervoorstelling voor kleuters waarin muziek centraal staat. Niet alleen op het podium, jonge bezoekertjes (en hun ouders!) mogen ook meespelen. Muziek maken, dát doe je samen! In de show komen de bekendste en leukste Apennotenliedjes voorbij.

Het trio bestaat uit Bas Fortgens, Menno Wolthers en Nienke van den Berg. Nienke is de zangeres van Apennoten, bekend van Zappelin. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Menno Wolthers is pianist en zat samen met Bas jarenlang in de BZT-band van de BZT-show (KRO-NCRV).

Kaartverkoop via de website

Informatie

Datum: 19 juni 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

Aanvang: 16.00 uur
Entree: € 10,00 (exclusief drankje)

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk