Atelier-kunstroute Bodegraven-Reeuwijk

De tweejaarlijkse Atelier-kunstroute van de Kunstkring nadert met rasse schreden. De Atelier-kunstroute wordt gehouden in Bodegraven-Reeuwijk op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2023. Aan de laatste Atelier-kunstroute deden 123 lokale kunstenaars mee en was, mede door het mooie weer, een groot succes. Duizenden mensen waren in de weer en bezochten de kunstenaars in hun ateliers en genoten van kunst op hoog niveau.

Ook dit jaar worden er weer kunstroute-boekjes gedrukt met beschrijvingen van alle kunstenaars. Op social media en in de Kijk op Bodegraven-Reeuwijk wordt volop aandacht geschonken aan de Atelier-kunstroute.

Bekijk de flyer of de website voor meer informatie en om je aan te melden.

Informatie

Datum21/05/2023

Locatie:

Impressie

Contactgegevens

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk