Atelier Kunstroute

Het bestuur van Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk heeft haar blik alweer gericht op het volgende voorjaar. In 2021 is het weer zover. De tweejaarlijkse Atelier-Kunstroute in de maand Mei gaat weer van start. Zaterdag 15 en zondag 16 mei 2021 zullen er weer vele kunstenaars hun deuren openen om een weekend lang te tonen wat er in de afgelopen twee jaar is gemaakt.

Kijk voor informatie en aanmelden op de website van de Kunstkring. Daar staan ook duidelijk alle voorwaarden vermeld.

 

Informatie

Datum: 16/05/2021

Locatie: Bodegraven

Impressie

Stichting Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk

Programma

11:00 - 17:00 uur

Atelier Kunstroute

logo-BBR

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk