Atelier Kunstroute

De tweejaarlijkse Atelier-Kunstroute die op zaterdag 15 en zondag 16 mei 2021 gehouden wordt in Bodegraven-Reeuwijk, nadert met rasse schreden. Ruim 100 lokale kunstenaars openen in dit weekend hun deuren om te tonen wat er in de afgelopen 2 jaar aan kunstwerken gecreëerd is.

Op de website van Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk  kan je de deelnemers aan de Kunstroute vinden.

KUNSTROUTEBOEKJES
Ook dit jaar worden er weer Kunstroute-boekjes in het bekende A6-formaat gedrukt met daarin een beschrijving en de expositie-locatie van alle kunstenaars. In alle kernen van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk wordt het boekje huis aan huis verspreid.

ETALAGEKUNST
Om de Kunstroute te promoten stellen een aantal middenstanders uit onze kernen hun etalage ter beschikking voor een kunstobject. Deze etalage-expo staat gepland van 15 maart tot 15 april.

MUZIEK TIJDENS KUNSTROUTE
Dit jaar wilt de Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk de Kunstroute opvrolijken met muziek en zang. Op diverse locaties kan je op gezette tijden genieten van diverse lokale muziek- en zanggroepjes.

Wil je meer informatie of deelnemen aan de Kunstroute dan kan je een e-mail sturen.

START KUNSTROUTE MET OVERZICHTSTENTOONSTELLING OP 7 MEI
Op vrijdag 7 mei is om 20:00 uur de start van de Kunstroute met de opening van de overzichts-expositie in het Evertshuis. Deze expositie duurt tot dinsdag 25 mei.  Alle kunstenaars kunnen hieraan met 1 kunst-object deelnemen.

ALTERNATIEVE DATA
Bovenstaande data zijn afhankelijk van eventuele nieuwe Corona maatregelen. De alternatieve data zijn zaterdag 18 en zondag 19 september. Noteert u de data in ieder geval in uw agenda.

Kijk voor informatie en aanmelden op de website van Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk. Daar staan ook duidelijk alle voorwaarden vermeld.

 

Informatie

Datum16/05/2021

Locatie: Bodegraven

Impressie

Stichting Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk

Programma

11:00 - 17:00 uur

Atelier Kunstroute

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk