Buitenspeeldag 2024

De dag waarop buitenspelen extra onder de aandacht gebracht wordt in Nederland staat weer op de stoep. Op woensdag 12 juni 2024 is het weer tijd voor de Nationale Buitenspeeldag! De Buurtsportcoaches van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk hebben samen met verschillende organisaties er voor gezorgd dat er op 12 juni tussen 13:00 uur en 16:30 uur kennis gemaakt kan worden met verschillende buiten speelactiviteiten door Bodegraven heen. Op verschillende locaties zullen partners aanwezig zijn om leuke sportieve activiteiten te verzorgen. Buitenspelen is niet alleen ontzettend leuk, maar van buitenspelen worden kinderen gezonder, slimmer en socialer. Iedereen mag meedoen en de stempelkaarten met locaties van de Buitenspeeldag worden uitgedeeld door de scholen. Op onze website kun je meer informatie vinden en ook de plattegrond downloaden.

Informatie

Datum12 juni 2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

Contactgegevens

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk