Baaspop XL

Op 27 en 28 oktober 2023 zal het Evenemententerrein Bodegraven omgedoopt worden tot de eerste editie van BAASPOP XL! Met een dikke line up voor iedereen in een megatent en een spectaculaire festivalshow is dit een feestje waar je bij wilt zijn! Scoor nu hieronder jouw tickets! We hebben tickets per avond beschikbaar en voor de echte partyanimals voordelige weekendtickets.

De kaartverkoop start op 5 mei om 19:00

Informatie

Datum27/10/2023 28/10/2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

Contactgegevens

  • Burg. Kremerweg
  • 2411 WD Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk