Bier Festival Reeuwijk bij CHEERS

Op 29 juni 2024, van 14.00 tot 22.00 uur, organiseert Brouwerij Reeuwijk het Bier Festival Reeuwijk bij CHEERS!

Bereid je voor op een onvergetelijke dag waar de bruisende wereld van ambachtelijk bier centraal staat. Ontdek nieuwe smaken, maak nieuwe vrienden en beleef het ultieme bieravontuur! Met meer dan 30 speciaalbieren op het menu komt dat wel goed! Nodig al je (bier)vrienden, familie, kennissen en beergeeks uit om samen te genieten. Zorg dat je er snel bij bent.

Informatie

Datum29 juni 2024

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Contactgegevens

  • Buitenomweg 5
  • Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk