Bodegraafse Kaasbridgetocht

Voor de 13de keer wordt de Bodegraafse Kaasbridgetocht georganiseerd door een aantal vrijwilligers in samenwerking met de Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk en de Bodegraafse horeca. De bridgetocht is voor zowel geoefende als voor onervaren bridgers; bij de indeling wordt er voor gezorgd dat je zoveel mogelijk spelers van je eigen niveau zult tegenkomen. Ook bridgers die niet in staat zijn naar de verschillende horecagelegenheden te lopen, zijn van harte welkom. Er doen in totaal 14 horeca-locaties mee. De doelstelling van de tocht is jou een gezellige en plezierige dag te bezorgen.

Praktische informatie:
Kosten:        € 29,00 per persoon (Je krijgt hiervoor consumptiebonnen, loten en een lunch)

Tijdens de bridgedrive kan je 3 extra loten kopen voor € 5,00. In de loterij wordt meer dan 100 kg kaas verloot.

Je kan je inschrijven op deze site. De inschrijving is definitief als je het bedrag voor 1 december hebt overgemaakt op rekeningnummer NL79 RABO 0151 2227 97 t.n.v. F. de Groot-Zwetsloot inzake Kaasbridgetocht met vermelding van je naam. Bij afzegging na 1 december vindt geen restitutie van inschrijfgeld plaats, je mag wel een vervangend paar regelen.

De uitslagen en frequentiestaten worden, na afloop, gepubliceerd op de NBBClubsite Bodegraven-Reeuwijk.

Informatie

Datum: 14 december 2019

Locatie: Bodegraven

Impressie

Kaasbridgetocht

Programma

09:15 - 17:30 uur

Bodegraafse Kaasbridgetocht

Contactgegevens

  • Julianastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk