BOE | Bezoek – Ontmoet – Eet mee met de Kunstenaar

Altijd al eens hebben willen eten bij en met de kunstenaar dan is dat mogelijk bij Atelier | Galerie Marryzglaz in Bodegraven. Naast een bezoek aan de Galerie is er niet alleen een ontmoeting met glaskunstenaar Marry Buiks maar wordt er in zijn inspirerende ruimte ook met hem gegeten. Tijdens de kunstenaarslunch zal Marry in gesprek gaan over o.a. zijn werkwijze, stijl, gemaakte kunst en kan men een kijkje nemen in zijn atelier. Met tafelgenoten zullen er dan ook mooie gesprekken ontstaan.

Graag aanmelden alleen via de mail Het advies is om, gezien de beperkte beschikbare plekken,  tijdig te reserveren. Voorkeur voor een andere dag en bij een groep van minimaal 8 personen? Laat het ook even via de mail weten.

Kijk voor meer informatie op de flyer of website.

Informatie

Datum20/08/2023 24/09/2023 29/10/2023 26/11/2023 17/12/2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

13.00 - 15.00 uur

Marryglaz

Contactgegevens

  • Zuidzijde 92
  • 2411 RV Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk