Boerenlandfair Waarder

Het leukste dagje uit voor jong en oud! Op de fair kun je shoppen bij ca. 100 stand  en ontmoet je andere bezoekers en kan je genieten van een hapje en drankje op het uitgebreide cateringplein.

Voor de kinderen zijn er veel leuke activiteiten zoals quad rijden, kraantje besturen, boogschieten, pony rijden en nog veel meer. En …… om 11.00 uur gaan de koeien naar buiten!

Kijk hier voor meer informatie.

Informatie

Datum22 april 2023

Locatie: Waarder

Impressie

Boerenlandfair Waarder

Programma

09:30 - 16:00 uur

Boerenlandfair Waarder

Contactgegevens

  • De Groendijck 59a
  • 3466 NJ Waarder
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk