Bonbon Workshop

Patissiers Femke en Sander
Patissiers Femke en Sander zijn twee banketbakkers en werken ambachtelijk en met pure grondstoffen (veel uit het Groene Hart). Zij hebben een lekker assortiment met verschillende taarten, zoals Marsepeintaart, Stapeltaart, Groene Hart Appeltaart, Slagroomtaart, Citroen Meringuetaart, Chocolade truffeltaart, Frambozen-aardbeien tartelet en Mango passie tartelet. Daarnaast hebben zij heerlijke bonbons, borrelhapjes en amuses. Zij staan regelmatig op streekmarkten, ladies night, fairs, kerstmarkten etc.

Femke en Sander geven diverse workshops zoals Bonbon-, high tea-, borrelhapjes amuse/(tapas workshop), patisserie-, en taartenworkshop. Seizoensworkshops worden ook gegeven zoals chocolade kerstal workshop en chocolade stoomboot workshop.

Bonbon Workshop 
Wordt meegenomen in de wereld van chocolade bij Patissiers Femke en Sander. Je wordt ontvangen met koffie, thee en uiteraard bonbons en chocolade uit de patisserie van Femke en Sander. Zij vertellen waar chocolade vandaan komt en hoe chocolade wordt gemaakt met daarbij een chocolade proeverij.

Daarna start je in de chocolaterie met de bonbons. Je leert chocolade op de juiste manier te verwerken (tempereren) en met elkaar verzin je de smaken van de bonbons. Daarvoor zijn er verschillende noten, vruchten, kruiden en likeuren.

Je maakt: giandua bonbons (noten karamel), marsepein bonbons, slagroom truffels en chocolade flikken.

Tijdens de workshop wordt er een drankje geserveerd. Aan het einde van de workshop neem je de eigen gemaakte bonbons en de recepturen mee naar huis.

De workshop duurt 2,5 – 3 uur.

Bel of mail voor meer informatie.

Workshop volgen met een eigen groep vanaf min. 9 personen (alle dagen mogelijk ook in de avond). Ook kun je los inschrijven op daarvoor geplande data op zaterdagen en zondagen.

 

 

 

Datum14/10/2023 28/10/2023 04/11/2023 10/11/2023 02/12/2023 13/01/2024 20/01/2024 10/02/2024 24/02/2024

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Patissiers Femke en Sander, Reeuwijk

Bonbon Workshop

Contactgegevens

  • Jan Tinbergenstraat 27c
  • 2811 DZ Reeuwijk
  • 0182 - 503707
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk