Patissiers Femke en Sander
Patissiers Femke en Sander zijn twee banketbakkers en werken ambachtelijk en met pure grondstoffen (veel uit het Groene Hart). Zij hebben een lekker assortiment met verschillende taarten, zoals Marsepeintaart, Stapeltaart, Groene Hart Appeltaart, Slagroomtaart, Citroen Meringuetaart, Chocolade truffeltaart, Frambozen-aardbeien tartelet en Mango passie tartelet. Daarnaast hebben zij heerlijke bonbons, borrelhapjes en amuses. Zij staan regelmatig op streekmarkten, ladies night, fairs, kerstmarkten etc.
Femke en Sander geven diverse workshops zoals Bonbon-, high tea-, borrelhapjes amuse/(tapas workshop), patisserie-, en taartenworkshop. Seizoensworkshops worden ook gegeven zoals chocolade kerstal workshop en chocolade stoomboot workshop.
Bonbon Workshop
Wordt meegenomen in de wereld van chocolade bij Patissiers Femke en Sander. Je wordt ontvangen met koffie, thee en uiteraard bonbons en chocolade uit de patisserie van Femke en Sander. Zij vertellen waar chocolade vandaan komt en hoe chocolade wordt gemaakt met daarbij een chocolade proeverij.
Daarna start je in de chocolaterie met de bonbons. Je leert chocolade op de juiste manier te verwerken (tempereren) en met elkaar verzin je de smaken van de bonbons. Daarvoor zijn er verschillende noten, vruchten, kruiden en likeuren. Je maakt: giandua bonbons (noten karamel), marsepein bonbons, slagroom truffels en chocolade flikken.
Tijdens de workshop wordt er een drankje geserveerd. Aan het einde van de workshop neem je de eigen gemaakte bonbons en de recepturen mee naar huis.
De workshop duurt 2,5 – 3 uur.
Bel of mail voor meer informatie.
Workshop volgen met een eigen groep vanaf min. 9 personen (alle dagen mogelijk ook in de avond). Ook kun je los inschrijven op daarvoor geplande data op zaterdagen en zondagen.
Datum13/05/2023 20/05/2023 27/05/2023 09/06/2023 10/06/2023 01/07/2023 15/07/2023 19/08/2023 02/09/2023 09/09/2023 29/09/2023
Locatie: Reeuwijk-Brug
Patissiers Femke en Sander, Reeuwijk