Boreftse Kwis!

De allereerste editie van de Boreftse Kwis is een gezellige teamactiviteit in het voorjaar van 2020 in Bodegraven.

De kwis
De organisatie heeft een kwisboek vol vragen en opdrachten opgesteld. Op vrijdagavond 20 maart 2020 wordt het kwisboek om exact 19:30 uur overhandigd aan de teamcaptain in het clubhuis van KPJ Bodegraven. De teamcaptain vertrekt hierna naar zijn of haar thuisbasis om met het team te beginnen aan de vragen en opdrachten: van kruiswoordpuzzels tot foto-opdrachten, van het thema muziek tot het thema sport: je kunt het zo gek niet bedenken! Om uiterlijk 23:30 uur levert de teamcaptain het – zo goed mogelijk ingevulde – kwisboek in bij de organisatie. Tijdens de kwis mogen alle mogelijke hulplijnen worden ingeschakeld: mobiele telefoons, laptops, kranten, opa’s en oma’s…

De teams
De samenstelling van het team mag je helemaal zelf bepalen. Dit geldt ook voor het aantal teamleden! Je kunt een team maken met vrienden, buren, collega`s, vage kennissen, etc. De ideale samenstelling is een mix van jong en oud, vanwege de diversiteit van de vragen. Het zou zomaar kunnen dat je tijdens deze avond op pad moet in het dorp om het juiste antwoord op een vraag te vinden… Ieder team wijst één teamcaptain aan, welke het team vertegenwoordigt.

De uitslag
De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens de uitslagavond op vrijdagavond 3 april 2020. Het team met de meeste goede antwoorden wordt de winnaar van de Boreftse Kwis! Alle teamleden zijn van harte uitgenodigd om de winnaars te huldigen. Na de prijsuitreiking is er tijd voor wat geklets, een hapje en een drankje.

Inschrijven
Inschrijven kan van 18 januari 2020 t/m 13 maart 2020 via de website of door te mailen. De inschrijfkosten bedragen € 25,00 per team. De opbrengsten zullen naar de Oude Zustertuin gaan.

Informatie

Datum: 20 maart 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

KPJ Bodegraven

Programma

19:30 - 23:30 uur

Boreftse Kwis!

Contactgegevens

  • Dronenplein 1B
  • 2411 HE  Bodegraven
  • 030 - 880 5631
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk