Bravo najaar 2024 – bravo bestaat 15 jaar

Het Evertshuis organiseert twee keer per jaar een veelzijdig BRAVO! programma voor alle basisschoolkinderen van 4 t/m 12 jaar in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Op een leuke en laagdrempelige manier kun je via BRAVO!  kennismaken met een nieuwe sport, een creatieve, educatieve of culturele activiteit na schooltijd.

Heb je vragen over een activiteit neem dan direct contact op met de aanbieder van de activiteit. Heb je een vraag voor BRAVO! of een idee voor een nieuwe activiteit, dan kun je ons bereiken via: [email protected]

De boekjes worden vanaf 26 augustus uitgedeeld op de scholen. Vanaf 9 september kan er ingeschreven worden.

Informatie

Datum9 september 2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk