Christmas & Glühwein in hartje Waarder

Ja hoor, een vervolg rond de feestdagen kon, na een succesvolle kampvuur-editie, natuurlijk niet meer achterwege blijven: Monique van den Hoogen van “de ZangZaak” komt, op zaterdagmiddag 16 december om 15:00 uur, terug naar Waarder. Met heerlijke Christmas Carols, maar ook de kerstklassiekers die we allemaal kennen. Om de sfeer te verhogen steken wij de kaarsjes aan en serveren we warme chocomelk & glühwein.

Kosten € 10 p.p. Je kunt je alvast via de mail opgeven.

Informatie

Datum16 december 2023

Locatie: Waarder

Impressie

Programma

15.00 - 19.00 uur

Contactgegevens

  • Prinses Maximalaan 1
  • Waarder
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk