Classic Car Cruise Night

Een keer per maand wordt een gezellige bijeenkomst georganiseerd voor iedereen die gek is op klassieke auto’s, motoren en brommers. Geen uitsluiting van merk, als het maar klassiek is.
Elkaar met respect behandelen en oog hebben voor de veiligheid van iedereen die deelneemt aan deze bijeenkomsten. Geen lawaai, donuts of andere gekkigheid.
Kom eens langs, proef de gezellige sfeer en praat met liefhebbers / hobbyisten. Geen klassieke wielen maar wel nieuwsgierig genoeg om te komen genieten? Je bent natuurlijk altijd welkom!
Hou facebook in de gaten voor meer info.

Informatie

Datum22/06/2023 20/07/2023 17/08/2023 21/09/2023 19/10/2023

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Classic Car Cruise Night

Contactgegevens

  • Verlengde Breevaart
  • Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk