Reeuwijk Klassiek – concert Masin (viool) en Vos (piano)

Drie jaar geleden wist violiste Gwendolyn Masin het publiek in De Brug aan haar blote voeten te krijgen. Door haar virtuoze spel, de manier waarop zij op het podium beweegt en haar natuurlijke charme maakt zij direct contact met de zaal. Gwendolyn is een internationaal gevierd solo-, kamermuziek- en concertvioliste.

Ze is een dochter van een Hongaars-Nederlands violistenechtpaar en leidt net als haar ouders een reizend bestaan. Ze is actief als artistiek leider van het Gaia Festival voor kamermuziek, dat jaarlijks in Zwitserland wordt gehouden en waar ze ook woont.

Caspar Vos is een veelgevraagd kamermuziekspeler. Hij speelt geregeld samen met gerenommeerde musici van over de hele wereld. Trouw schreef ‘Vos bewijst opnieuw dat hij een van de beste Nederlandse pianisten van zijn generatie is’.

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van kaarten.

Informatie

Datum10 februari 2023

Locatie: Reeuwijk-Brug

Programma

20.15 uur

Concert Gwendolyn Masin (viool) en Caspar Vos (piano) - Reeuwijk Klassiek

Contactgegevens

  • Dunantlaan 1 (Concertzaal "De Brug")
  • 2811 CA Reeuwijk
  • 0182 - 392021
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk