Reeuwijk Klassiek – concert Feruleva (cello) en Van der Laar (piano)

Met hun eerste cd “Ballets Russes” gaf dit duo meteen zijn visitekaartje af. De recensenten waren lovend en ReeuwijkKlassiek razend enthousiast. Met veel succes speelden zij bij de door ReeuwijkKlassiek georganiseerde 1,5 meter concerten op het terras van ’t Vaantje.

​Anastasia Feruleva is celliste bij het Nederlands Kamerorkest, dat net als het Concertgebouworkest en het Rotterdams Philharmonisch orkest de opera-uitvoeringen in de Stopera begeleidt. 

Frank van der Laar is uiterst actief in de kamermuziek en hoofdvakdocent aan de Conservatoria van Amsterdam, Zwolle en Arnhem. Bij ReeuwijkKlassiek speelt dit cello-pianoduo muziek van hun cd “Ballets Russes”.

Na afloop van het concert viert ReeuwijkKlassiek zijn 30e verjaardag met een gratis hapje en drankje.

Kijk hier voor meer informatie en bestellen van kaarten. Geen kaartverkoop aan de zaal.

Informatie

Datum16 september 2022

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Reeuwijk Klassiek

Programma

20.15 uur

Concert Benjamin Kruithof (cello) en Hanna Shybayeva (piano) bij Reeuwijk Klassiek

Contactgegevens

  • Dunantlaan 1 (Concertzaal "De Brug")
  • 2811 CA Reeuwijk
  • 0182 - 392021
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk