Reeuwijk Klassiek – Busch Trio

‘Verschrikkelijk goed’, noemt de Volkskrant het Busch Trio. 

Het Busch Trio – vernoemd naar de legendarische violist Adolf Busch – heeft zich in amper tien jaar tijd ontwikkeld tot een pianotrio waar de liefhebbers hun vingers bij aflikken.

De broers Omri en Ori Epstein, piano en cello, schelen zeven jaar, maar gingen toch allebei vanuit Tel Aviv in 2002 in Londen studeren. Daar ontmoetten ze studiegenoot en violist Mathieu van Bellen, tegenwoordig echtgenoot van violiste Maria Milstein. Mathieu haalde de broers over naar Nederland, van waaruit ze nu in veel buitenlanden van zich laten horen. Het is een zeldzaam hecht en intens klinkend pianotrio.

Bij ReeuwijkKlassiek spelen zij werken van Haydn, Mendelssohn-Bartholdy en Rachmaninov.

Klik hier voor meer informatie en het reserveren van kaarten.

Informatie

Datum13 januari 2023

Locatie: Reeuwijk-Brug

Programma

20:15 uur

Contactgegevens

  • Dunantlaan 1 (Concertzaal "De Brug")
  • 2811 CA Reeuwijk
  • 0182 - 392882
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk