Cowboy Billie Boem en Sinterklaas in Evertshuis

Cowboy Billie Boem heeft dit jaar een afspraak met Sinterklaas. Zij kennen elkaar al jaren en in de periode dat de Sint in Nederland is, komt hij altijd even op bezoek. Het liefst spreken zij af op plekken waar veel kinderen zijn, zodat die ook kunnen genieten van deze bijzondere ontmoeting.

Sint en Cowboy Billie zorgen elk jaar weer voor een gezellige middag waarin veel verteld en gezongen wordt. De meegekomen Pieten springen in het rond van plezier, strooien misschien wel pepernoten en maken er altijd weer een groot feest van. Als Sint afscheid heeft genomen van zijn vriend, blijft hij vaak nog even achter om met de kinderen te kletsen.

Cowboy Billie Boem en Sinterklaas is een interactieve voorstelling, gevolgd door een nazit waarin Sinterklaas en de Pieten nog even aandacht hebben voor de kinderen. Een “ ouwerwetse” Sinterklaasmiddag, een middag waar de kinderen van smullen!

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Cowboy Billie Boem en Sinterklaas
JEUGD & FAMILIE (3+)
Duur: 60 minuten zonder pauze

 

 

 

Informatie

Datum27 november 2022

Locatie: Bodegraven

Impressie

Foto Cowboy Billie Boem

Programma

15:00 - 16:00 uur

Cowboy Billie Boem en Sinterklaas in Evertshuis

Contactgegevens

  • Julianastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
  • 0172 - 618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk