Culturele speurtocht van het Evertshuis (3 km)

Het Evertshuis vindt het belangrijk om mensen in contact te brengen met kunst en cultuur. Tijdens de lockdown periode is dat soms lastig, aangezien het cultureel centrum / theater regelmatig gesloten is of slechts deels geopend.
Wandelen in de buitenlucht mag wel. Daarom hebben zij een superleuke CULTURELE SPEURTOCHT bedacht. Deze wandeling van ongeveer 3 kilometer brengt je voor het grootste deel door het centrum van Bodegraven. Leuk voor iedereen, het kan individueel of met het hele gezin! Je komt langs bijzondere en belangrijke plekjes van het dorp.

Download de culturele speurtocht HIER>>  of haal hem gratis op in het Evertshuis.

Mail je antwoorden of lever het formulier in bij de brievenbus van het Evertshuis. Onder de juiste inzenders worden VRIJKAARTEN verloot voor de theatervoorstellingen, concerten, films, lezingen, kunstbusreizen en kunstcafé ’s in het Evertshuis. Veel wandelplezier!!

Informatie

Datum29/03/2022 26/04/2022 31/05/2022 28/06/2022 26/07/2022 30/08/2022 27/09/2022

Locatie: Bodegraven

Impressie

Alice Bekkering

Culturele speurtocht van het Evertshuis (3 km)

Contactgegevens

  • Startpunt: Julianastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
  • 0172 - 618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk