Dansworkshop & voorstelling Dictatorship of Love – Sandra Kamerova

LET OP! Ben jij een danser, of juist niet, maar ben je gewoon dol op dansen? Wil je onderdeel worden van een professionele dansvoorstelling?

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de GRATIS workshop van dansprofessional Sandra Kramerová op 15 en 16 februari.

De voorstelling ‘Dictatorship of Love’ op donderdag begint om 20.00 uur. Nodig al je vrienden en familie uit want jij danst een kleine rol in deze professionele dansvoorstelling.

Informatie

Datum16/02/2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

Contactgegevens

  • Julianastraat
  • 2411 CV Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk