Dart toernooi Waarder

Op zaterdag 28 januari vindt er een darttoernooi plaats in het Huis van Alles Waarder.

Aanvang: 14.30 uur. Start 15.00 – 17.00 uur. Kosten € 2,00 p.p.

Een gezellige middag darten voor alle leeftijden. Meestal gedaan door heren, maar dames of oudere jeugd is natuurlijk ook van harte welkom! Wie gaat er met de titel en de prijs van ‘dartkoning(in)’ van Waarder e.o. vandoor?

Je kan je per mail opgeven voor het toernooi.

 

Informatie

Datum28 januari 2023

Locatie: Waarder

Impressie

Contactgegevens

  • Mr Pieter van Vollenhovenstraat 16
  • Waarder
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk