De Knikker Kuil-Cup 2023

De Knikker KUIL-CUP staat ook in 2023 weer op de kalender! Zet de vijfde editie alvast in je agenda, want deze jubileum editie wil je met ons 85-jarig bestaan écht niet missen!
📅 Zaterdag 1 juli 2023
📍 Zwembad De Kuil
🤽🏻‍♂️ Alle jeugd in Nederland t/m 17 jr
✍️ Inschrijven & info medio maart

Informatie

Datum1 juli 2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

Contactgegevens

  • Zwembad De Kuil
  • Sportlaan, Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk