Finalisten Tournee Cameretten Festival

Drie kakelverse cabarettalenten hebben alles op alles gezet om tijdens de grande finale van de eerste Haagse editie van het oudste cabaretfestival van Nederland de felbegeerde juryprijs mee naar huis te nemen.

Cameretten is het oudste cabaretfestival van Nederland, het bestaat sinds 1966. De finalisten van Cameretten Festival 2022 zijn: Joey & Dave, Yunus Aktas en Selma Visscher. Alle drie de finalisten zijn te zien tijdens de uitgebreide finalistentournee.

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van kaarten.

Informatie

Datum30 maart 2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

Cameretten Festival

Contactgegevens

  • Julianatraat 4
  • 2411 CV, Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk