De Sluipwijkse Markt 2023

Laat je ook dit jaar weer verrassen tijdens deze jaarlijkse traditie op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober.

De geur van versgebakken oliebollen en gerookte paling komen je al voor het zien van de kerk tegemoet. Op het plein voor de kerk staan de kramen met curiosa, planten en fruit, Reeuwijkse boerenkaas en speelgoed al op je te wachten. Voor de jongere kinderen is er de speciale spelletjestent. Voor de oudere kinderen en de volwassenen is er ”terug van weggeweest” de schiettent en staat een F1-simulator klaar voor de echte racefanaten. Lunch en/of diner kan je nuttigen bij de baktent of vanuit de keuken in de kerk.

De Sluipwijkse markt wordt gehouden rondom de Sluipwijkse kerk. De markt wordt zaterdag 7 oktober 20.00 uur afgesloten met het opbod in ‘zaaltje achter de kerk’.

Informatie

Datum06/10/2023 07/10/2023

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Programma

Vrijdag 6 oktober van 18.00 - 21.00 uur
Zaterdag 7 oktober van 10.00 - 16.00 uur

Contactgegevens

  • 's-Gravenbroekseweg 85b
  • Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk