Desembrood bakken op de Hortus Populus

Iedere maand cursus ‘Desembrood’ op de Hortus Populus, een unieke locatie in Bodegraven. Je gaat  samen desembrood maken en je zal zien dat dit thuis ook makkelijk te doen is. Na afloop weet jij je desemstarter te onderhouden, diverse degen te maken en op verschillende manieren te bakken.

Wat krijg je? Koffie/thee, lunch met zelfgebakken brood, rijzend deeg om thuis te bakken, gebakken brood, desemstarter en materialen om thuis aan de slag te gaan.

Kosten: 75 euro. Ben je met een groepje? Alternatieve data zijn ook mogelijk. Meld je hier aan.

 

Informatie

Datum10/06/2023 01/07/2023 05/08/2023 02/09/2023 07/10/2023

Locatie: Bodegraven

Programma

09.30 - 14.30 uur

Contactgegevens

  • Weideveldselaan (net achter de nieuwbouw)
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk