WORDT VERPLAATST! Evertshuis DISCO ‘Swing It Out met DJ Rob’

LET OP! DEZE DISCO AVOND WORDT VERPLAATST NAAR ZATERDAG 9 MAART 2024. UW TICKETS BLIJVEN GELDIG EN TICKETHOUDERS WORDEN PERSOONLIJK OP DE HOOGTE GEBRACHT.

Waar kun je lekker dansen als je boven de 40 bent? In het Evertshuis natuurlijk! Voetjes van de vloer en geniet van heerlijke hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Van Disco Inferno tot Boogie Wonderland en misschien zelfs wel een muzikale knaller van nu.

DJ Rob draait de lekkerste dansnummers. Stuur alvast je verzoekjes naar [email protected] en wij geven het door.

Trommel al je vrienden, familie of buren bij elkaar, kom dansen en swing it out!

 

DISCO

ZATERDAG 9 MAART 2024

AANVANG 20:30 UUR

ENTREE € 9,00

Informatie

Datum9 maart 2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk