Doorvaardag Gouda-Reeuwijk

Dit voorjaar vindt wederom een Doorvaardag plaats. De gemeente Gouda organiseert dit samen met het Gouds Sluiswachtersgilde en de Museumhaven. Op die dagen kan er onbeperkt heen en weer gevaren worden van het Reeuwijks Verlaat tot en met de Mallegatsluis in Gouda en andersom. Zaterdag 10 juni vindt deze Doorvaardag plaats van 10.00 tot 19.30 uur. Voor de Reeuwijkse Plassen moet je als schipper wel een ontheffing aanvragen Een mooie mogelijkheid om een dagje naar Gouda of naar de Reeuwijkse Plassen te gaan!

Kijk hier voor meer informatie.

 

Informatie

Datum10 juni 2023

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Contactgegevens

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk