Doorvaardagen Gouda – Reeuwijk

Altijd al eens met een eigen of huurboot willen varen tussen Gouda en Reeuwijk? Kom 3 juli, 10 juli, 28 augustus en 4 september varen van Gouda naar Reeuwijk en andersom! De gemeente Gouda organiseert samen met het Gouds Sluiswachtersgilde de doorvaardagen, waarbij je onbeperkt heen en weer kunt varen tussen Gouda en Reeuwijk. Het gaat om de bediening tussen van het Reeuwijks Verlaat, de bruggen bij de Karnemelksloot en de Kleiwegbrug. Je kunt 3 juli, 10 juli, 28 augustus en 4 september tussen 10.00 en 19.30 uur onbeperkt heen en weer varen. Een mooie mogelijkheid om een dagje naar Gouda of ga een dagje naar de Reeuwijkse Plassen te gaan! Heb je geen boot; kijk op deze pagina voor huurbootjes!

Informatie

Datum10/07/2021 28/08/2021 04/09/2021

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

fotograaf Yvonne Palsgraaf

doorvaart

10.00 uur tot
19.30 uur

Contactgegevens

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk