Dorpswandeling door Bodegraven met gids

Wil je meer weten over de geschiedenis van Bodegraven? Over kaas en de Romeinen? Dat kan tijdens de dorpswandeling door Bodegraven onder begeleiding van een gids van de Historische Kring Bodegraven. De gids toont de verborgen plekjes in Bodegraven en vertelt de leukste verhalen.

Op zaterdag 2 juli organiseert de Historische Kring Bodegraven de dorpswandeling. De wandeling start om 13:00 uur vanaf het toeristische informatiepunt, Marktstraat 1 – Bodegraven. De wandeling duurt ongeveer 1½ uur.

Deelname bedraagt € 3,- per persoon, gelieve dit contact te betalen aan de gids. Maximale groepsgrootte bedraagt 10 personen. Aanmelden bij de gids Leendert Spijker, Historische Kring, 06 22 39 55 38 (op zondag niet bereikbaar).

Leuke tip: de excursie kan worden uitgebreid met een bezoek aan het Kaas Museum Bodegraven.

Informatie

Datum2 juli 2022

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

13:00 uur

Verzamelen bij toeristisch informatiepunt

Contactgegevens

  • Marktstraat 1
  • 2411 BE Bodegraven
  • 085 - 070 3470
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk