Elvis de film

The King of Rock & Roll leeft! Wees getuige van de oorsprong van een van de grootste muziekiconen ooit: Elvis Presley. In deze Oscar-genomineerde film brengen acteurs Austin Butler en Tom Hanks het verhaal van The King tot leven.

Een muzikaal schouwspel voor jong en oud. Regie is in handen van Baz Luhrman o.a. bekend van de films Moulin Rouge en Australia.

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van tickets.

Informatie

Datum31 maart 2023

Locatie: Bodegraven

Contactgegevens

  • Julianastraat
  • 2411 CV, Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk