Evertshuis Lockdown Hobby’s

Ben je creatief? Heb je tijdens deze lockdown een nieuwe hobby ontdekt of een oude passie weer opgepakt? Dan is het Evertshuis op zoek naar jou!! Het Evertshuis is benieuwd naar ‘Lockdown Hobby’s’ van inwoners in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Van de mooiste inzendingen wordt in 2021 een expositie gehouden in de foyer van het Evertshuis.

Achter de schermen zitten ze niet stil in het Evertshuis. Ze popelen om weer volop aan de slag te kunnen gaan, bezoekers gastvrij te ontvangen in de foyer, volle zalen, inspirerende theatervoorstellingen en prachtige films draaien, muzieklessen geven, BRAVO! activiteiten organiseren, zalen verhuren aan serviceclubs en verenigingen, kunstenaars en kunstliefhebbers creatief aan de slag zien in de werkplaats… echter dat zal nog wel een tijdje duren. Daarom zijn ze zo benieuwd naar creatieve hobby’s van mensen thuis in Bodegraven-Reeuwijk tijdens deze lockdown.

Expositie
De ‘Lockdown Hobby’s’ kunnen van alles zijn op het gebied van fotografie, schilderen, poëzie, beeldende kunst, een instrument bespelen, zingen of een andere creatieve hobby. Iedereen mag meedoen, van amateur tot professional, van jong tot oud. De mooiste, leukste of gekste hobby’s worden gebundeld in een expositie in de foyer van het Evertshuis.

Wil je meedoen? Stuur dan per mail vóór 1 mei 2021 een korte beschrijving of een filmpje van je lockdown hobby, je naam, woonplaats en twee foto’s in hoge resolutie. Het Evertshuis is benieuwd naar jouw Lockdown Hobby!!

Meer informatie via hun website.

 

 

Informatie

Datum16/03/2021 30/03/2021 13/04/2021 27/04/2021

Locatie: Bodegraven

Impressie

Alice Bekkering

Evertshuis Lockdown Hobby's

Contactgegevens

  • Juilanastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
  • 0172 - 618 484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk