FANFARE PROMOTIE ORKEST Try-out concert in het Evertshuis

Het Fanfare Promotie Orkest (FPO) gaat van 19 t/m 23 juni op tournee naar Zweden & Denemarken. Voorafgaande aan deze reis organiseren we op zaterdagavond 15 juni een Try-out concert in de theaterzaal van het Evertshuis in Bodegraven. Het concert programma bestaat uit mooie werken van bekende componisten als: Johan de Meij, Bert Appermont, Robin Dewhurst, Etienne Crausaz, Peter Graham, Jan de Haan, Gordon Goodwin en Rossano Galante. Een gevarieerd repertoire met uitdagende stukken in diverse stijlen.

Tijdens dit concert is er een verloting met mooie prijzen! De lootjes voor deze verloting zijn op 15 juni bij de zaal te koop. Het Fanfare Promotie Orkest is opgericht door Stichting Streekfestival en heeft als doel om de orkestvorm ‘fanfare’ als Nederlands cultureel erfgoed in zowel binnen te promoten. Het fanfareorkest staat ook op de officiële lijst van Nederlands Immaterieel Cultureel Erfgoed.

Kijk voor meer info op de FPO website: www.fanfarepromotieorkest.nl

Zaterdag 15 juni 2024 | 20.00 uur | € 10,00 incl. pauzedrankje*

*Kaartjes zijn op de dag zelf vóór aanvang van het concert te koop bij de ingang van de theaterzaal. U kunt ook tot 15 juni kaartjes reserveren per mail: [email protected]

Informatie

Datum15 juni 2024

Locatie:

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk