Feest Taart Workshop

Maak je eigen feest/gelegenheid taart! Je kunt zelf je onderwerp kiezen bijvoorbeeld een feestdag Pasen, Sint, Kerst? Misschien iemand jarig of zo veel jaar getrouwd, zwanger, Moederdag of …….

Je wordt ontvangen met koffie thee en wat lekkers uit eigen patisserie. Daarna gaat je aan de slag met je eigen taart. Je ziet hoe het beslag/de basis wordt gemaakt. Daarna wordt de taart gevuld, gemaskeerd, bekleed en gedecoreerd. Je ziet verschillende technieken en krijgt uiteraard veel tips. Tijdens de workshop wordt een drankje geserveerd.

Aan het einde van de workshop mag de taart en receptuur mee naar huis. De taart kan prima in de vriezer bewaard worden zodat je hem kunt gebruiken op je bepaalde moment.

De workshop duurt +/- 2,5 uur. Kosten : € 37,50 p.p.
(groepen vanaf min. 9 personen)

Kijk voor meer informatie op de website.

Informatie

Datum28 oktober 2022

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Patissiers Femke en Sander, Reeuwijk

Feest Taart Workshop

Contactgegevens

  • Jan Tinbergenstraat 27c
  • 2811 DZ Reeuwijk
  • 0182 - 503707
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk