Film – April, May en June

Goed nieuws!! In juni en juli organiseren we op donderdagavond FILM NIGHTS in de theaterzaal. Uiteraard volgens de RIVM richtlijnen, er zijn looplijnen in het gebouw en u wordt naar uw plek begeleid door onze gastvrouwen. Reserveren van tickets online vooraf is verplicht. Er kunnen max. 45 bezoekers in de theaterzaal, dus bestel vlug uw kaarten want uitverkocht = uitverkocht.

Veel plezier en bedankt voor uw begrip!

De drie halfzussen April, May en June zien elkaar weinig, want ze hebben het druk met hun eigen leven. Moeder Mies roept haar dochters bijeen voor een mededeling. Mies laat haar dochters weten dat ze niet lang meer te leven heeft en op haar verjaardag uit het leven wil stappen. Voor die tijd wil Mies duidelijkheid wie er voor hun autistische broer Jan (vader onbekend) gaat zorgen. Al snel komen de drie zussen tot de conclusie dat ze ongeschikt zijn voor deze rol. Toch moeten ze een oplossing vinden want veel de tijd hebben ze niet.

April, May en June is een Nederlandse dramafilm uit 2019, geregisseerd door Will Koopman. De hoofdrollen worden vertolkt door Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga.

LET OP! Ivm de coronamaatregelen is er GEEN PAUZE
Duur: 117 minuten
9+

Tickets: www.evertshuis.nl

Informatie

Datum: 9 juli 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 9,00 (inclusief drankje mee in de zaal)

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk