FILM Empire of Light

In een Brits kuststadje tijdens de jaren 80 is Hilary, een eenzame en mentaal gekwelde vrouw, de manager van de veel bezochte Empire-bioscoop. Wanneer een nieuwe medewerker, Stephen, verschijnt, ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen twee zielen die op zoek zijn naar hun plek in de wereld. Een film van regisseur Sam Mendes over vriendschap, geestelijke gezondheid en de magie van film.

Met topacteurs Olivia Colman, Colin Firth en Toby Jones. Onder regie van Sam Mendes.

VRIJDAG 27 OKTOBER 2023

FILM

AANVANG 20.00 uur

ENTREE € 11,00 incl. pauzedrankje

Informatie

Datum27 oktober 2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk