Film Killers of the Flower Moon (16+)

Killers of the Flower Moon is het nieuwe meesterwerk van de briljante regisseur Martin Scorsese, met in de hoofdrol supersterren Leonardo DiCaprio, Robert De Niro en Lily Gladstone (winnares van een Golden Globe).

Het hartverscheurende waargebeurde verhaal over hoe een stam van Osage indianen langzaam en in het geheim werden uitgemoord. Leden van de Osage-indianenstam in het noordoosten van Oklahoma worden in de jaren 1920 onder mysterieuze omstandigheden vermoord, wat leidt tot een groot onderzoek van de pas opgerichte FBI onder leiding van voormalig Texas Ranger Tom White.

VRIJDAG 19 APRIL 2024

FILM

AANVANG 19.30 UUR

ENTREE €11,00 incl. drankje

Informatie

Datum19 april 2024

Locatie:

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk