Film The Banshees of Inisherin (16+)

De levenslange vriendschap tussen Padraic en Colm hangt aan een zijden draadje wanneer één van hen de vriendschap abrupt beëindigt. Dit heeft niet alleen gevolgen voor hen, maar ook voor de hechte gemeenschap om hen heen.

Met Colin Farrel en Brandon Gleeson in de hoofdrol.

NRC: ★★★★★ “In zijn vierde film combineert regisseur Martin McDonagh opnieuw feilloos komedie en drama, tegen de achtergrond van de Ierse burgeroorlog. McDonagh wilde de mooiste Ierse film ooit maken, dat lijkt hem gelukt.”

VRIJDAG 1 MAART 2024

FILM

AANVANG 20.00 UUR

ENTREE €11,00 incl. drankje

Informatie

Datum1 maart 2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk