Film The Old Oak (12+)

De spanning loopt op wanneer Syrische vluchtelingen gehuisvest worden in een arbeiderswijk in Engeland.  Maar in de oude kroeg The Old Oak wordt gezocht naar vrede en rust in deze kleine gemeenschap. Een pijnlijk actueel verhaal van mensen die hun toevlucht zoeken in een ander land waar niet iedereen op ze zit te wachten.

Een fantastische film met in de hoofdrollen onder andere Debbie Honeywood, Dave Turner en Ebla Mari, onder regie van Ken Loach.

Recensie in de Volkskrant: ‘The Old Oak’ is een klassieke Loach-film over de uitwassen van het kapitalisme, maar wel een met ruimte voor hoop. In wellicht zijn allerlaatste film gaat de oude meester vol op het bekende politieke orgel. Toch maakt een grauw-realistische Ken Loach hier ook plaats voor een sentimentele, hoopvolle variant.

ZONDAG 24 MAART 2024

FILM

AANVANG 15.00 uur

ENTREE €11,00 incl. drankje

Informatie

Datum24 maart 2024

Locatie:

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk