Flashback ’94 – Een “Hechte” Familie (ZONDAG matinee)

Toneelvereniging Flashback ’94 gaat u weer verrassen! Het stuk speelt zich af in de woonkamer van een welgestelde oude dame. Zij heeft haar kinderen laten komen voor een gesprek. Als de kinderen arriveren, denkt iedereen dat het om een erfenis gaat. Zullen ze gelijk krijgen? Voor de afloop van deze klucht moet u naar het theater komen.

ZONDAG 21 APRIL 2024

TONEEL

AANVANG 15:00 uur

ENTREE € 15,00 incl. pauzedrankje

Informatie

Datum21 april 2024

Locatie:

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk