For Everly Brothers

Op zaterdag 3 juni staan de ForEverly Brothers in het Evertshuis. Een swingende show met de aanstekelijke nummers van The Everly Brothers. In 2020 werden zij als ForEverly Brothers de trotse winnaars van de RTL4 show ‘All Together Now’. Laat je verrassen en ‘let’s take a trip down memory lane!’. Zin in een voorproefje. Bekijk alvast een filmpje met de hits van van de ForEverly Brothers.

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van tickets.

Informatie

Datum3 juni 2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

ForEverlyBrothers

Contactgegevens

  • Julianastraat
  • Bodegraven
  • 0172-618 484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk