Fotopresentatie – Winter in Bodegraven

Op donderdagavond 25 februari wordt er een fotopresentatie gegeven door de Stichting Historische Kring Bodegraven in ’t Anker bij de Dorpskerk in Bodegraven. Deze fotopresentatie gaat over “Winter in Bodegraven”.

In verband met de Corona-maatregelen zijn er maximaal 42 personen toegestaan. Men gelieve zich vooraf te melden.

Kijk voor meer informatie op hun website.

Informatie

Datum25 februari 2021

Locatie: Bodegraven

Impressie

Stichting Historische Kring Bodegraven

Programma

20:00 uur

Fotopresentatie - Winter in Bodegraven

Contactgegevens

  • Pastorieplein 2
  • 2411 SC Bodegraven
  • 0172 - 611451
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk