Gouwe Big Band

FEEST MET ONS MEE


Zondagmiddag 16 juni speelt de Gouwe Bigband onder leiding van Marijn Wigman een gevarieerd repertoire van Soul & Jazz tot echte Latin. Droom lekker weg met klassiekers als Fly me to The Moon of waan je in het warme Brazilië met nummers als Mas Que Nada. Muziek waarbij je niet stil kunt blijven zitten, dus dat wordt swingen en meezingen!
GRATIS TOEGANG!

Zalencentrum de Brug
Reeuwijk

Informatie

Datum16 juni 2024

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Contactgegevens

  • Dunantlaan 1
  • 2811 CA Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk