Groenhovenloop

Op 5 februari 2023 vindt de 47e editie van de Groenhovenloop plaats.

De afstanden voor de kidsruns zijn 400, 800 en 1.500 meter. De 400 en 800 meter wordt geheel op de baan gelopen en de 1.500 meter deels door het Groenhovenpark gelopen.

Voor de overige lopers zijn de afstanden 5, 10 en 21,1 km.

De 5 km loopt via  de Groenhovenweg en Bloemendaalseweg naar de Otweg waar het keerpunt is en dezelfde route weer terug gelopen wordt.

De 10 km is één grote ronde gaat richting Reeuwijk Dorp.

De 21,1 is ook een grote ronde en gaat via Reeuwijk, Boskoop en de prachtige slingerweg Oude Bodegraafse straatweg en langs de A12 weer naar de atletiekbaan.

Kijk op de website voor meer informatie en om je in te schrijven.

Informatie

Datum5 februari 2023

Locatie: Reeuwijk-Dorp

Groenhovenloop

Contactgegevens

  • Groenhovenweg 6
  • 2803 PH Gouda
  • 06 - 26969841
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk