Heatwave in De Zon

Wil je wel eens iets anders, of heb je gewoon zin in een LIT 16+ feest waar je helemaal los kan gaan? Vanaf aanstaande vrijdag kan het eindelijk. En gewoon in Bodegraven nog wel. Met trots presenteren wij HEATWAVE.

Heatwave is de nieuwe maandelijkse feestavond waar iedereen ongegeneerd uit het pannetje kan gaan op de heetste hits, de vetste beats en de vunzigste deuntjes. Met elke editie verrassende DJ’s die stuk voor stuk weten hoe ze een lekker feestje kunnen bouwen.

Elke eerste vrijdag van de maand wordt het dus gekkenhuis in De Zon, en iedereen die wel eens in een vol Zonnetje heeft gestuiterd weet dan precies wat we bedoelen!

DJ Collin Sterling neemt elke maand nieuwe vrienden mee naar Bodegraven en zorgt keer op keer voor een leipe DJ Line-up. Deze week zal hij samen met aanstormend DJ-talenten Datricz en Ryan Blu zorgen voor een kickstart van het Heatwave tijdperk. Mis dat niet en hou onze socials dus goed in de gaten voor de laatste informatie, of check Heatwaveevents op Insta.

Bekijk hier de flyer en voor nog meer informatie de website.

Informatie

Datum7 oktober 2022

Locatie: Bodegraven

Contactgegevens

  • Eiber 130
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk