Het Danspaleis in Bodegraven – Je bent nooit te oud om te dansen

Het Danspaleis bracht al meer dan 100.000 ouderen in Nederland op de dansvloer. Bij dit dansfeest worden hits van toen gedraaid. Met een bevlogen PlatenDraaier, rijdend discomeubel en gezellige gastvrouwen en -heren vliegen de muzikale deuntjes voorbij. Van rock & roll tot smartlap, van Engelse wals tot disco. Een feest van herkenning voor iedereen die van dansen houdt.

Georganiseerd i.s.m. Sport & Welzijn

Za 21 sep 2024 | 15.00 uur | € 5,00

Informatie

Datum21 september 2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk