Hortus Populus organiseert workshop Botanisch tekenen

Ben je ook zo graag in de natuur en hou je van tekenen dan is dit je kans. In de bloementuin van de Hortus Populus ga je botanisch tekenen. Kies een bloem, een detail van een plant of een hele bloemenborder om na te tekenen. Teken in ieder geval dat wat jou inspireert. Na een korte demonstratie en uitleg van Nisett zoek je een plekje in de bloementuin en ga je aan de slag. We gaan er van uit dat het mooi weer is, anders is er mogelijkheid om overdekt te zitten.

Wat heb je nodig: een klapstoeltje en tekenspullen zoals een schetsboek, potloden en gum, je smartphone en of Ipad is ook handig. Mocht je geen papier en potloden hebben dan kan je ze van Nisett gebruiken. Schilder je liever en heb je zelf schilderspullen, dan kan dat ook.

Aanmelden kan tot uiterlijk een week voor aanvang workshop per mail of telefonisch 06-15104078.

Kosten: € 25,00 inclusief koffie of thee per avond

 

Informatie

Datum18/07/2023

Locatie: Bodegraven

Hortus Populus organiseert workshop Botanisch tekenen

Contactgegevens

  • Weideveldselaan (net achter de nieuwbouw)
  • Bodegraven
  • 06-15104078
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk