Inschrijven nieuw seizoen Jeugdtheaterhuis gestart!

Voor alle kinderen en jongeren die willen zingen, acteren en dansen. 

Voor alle kinderen en jongeren van 4 t/m 21 jaar die het beu zijn om thuis stil te zitten is er goed nieuws. Vanaf nu kun je je namelijk inschrijven voor de Theater- en Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis in het Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. Voor de Theater- en Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis in het Evertshuis in Bodegraven kunnen alleen kinderen van 4 t/m 12 jaar zich inschrijven. Voor iedereen die wil zingen, acteren en dansen en uit wil kijken naar iets leuks!

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van theater en musical houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken. Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter en Ronnie Flex zien we met enige regelmaat terug op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.

Ook komend seizoen is er een uitgebreid aanbod voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Vanaf 3 oktober kunnen zij in het Evertshuis terecht voor het volgende:

Musical- Theaterlessen S (4 t/m 6 jaar)
Zingen, dansen, toneelspelen en vooral veel plezier hebben. Voor kinderen, die de hele dag door verhaaltjes bedenken en willen optreden.

Musicallessen M en L (7 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar)
In de Musicallessen M en L leer je aan de hand van nummers uit bekende en onbekende musicals de technieken van  hoe je tegelijkertijd kunt zingen, dansen én toneelspelen.

Inschrijven
Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan via de website. Voor vragen en meer informatie kan gemaild worden.

Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Naast de afdeling in Bodegraven, is het Jeugdtheaterhuis ook actief in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpenerwaard, Leiden en Maassluis.

Informatie

Datum: 3 oktober 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Tineke de Lange

Programma

Inschrijven nieuw seizoen Jeugdtheaterhuis gestart!

Contactgegevens

  • Julianastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
  • 085 – 782 09 82
logo-BBR

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk